In contact met Aikya

Een nieuwe kijk, een open contact, diverse behandelwijzen: de juiste aanpak voor persoonlijk resultaat. Daar ligt mijn uitdaging.

Stefaan Luyckx

Een nieuwe kijk, een open contact, diverse behandelwijzen: de juiste aanpak voor persoonlijk resultaat. Daar ligt mijn uitdaging.

Stefaan Luyckx

Contact

In contact met Aikya

Contactformulier

Locatie

Adres
Schoolstraat 14
6641 DC Beuningen Gld
Telefoon
06 - 19003851
E-mail
praktijk@aikya.nl
Routebeschrijving

Afspraak maken?

Maak snel een eenvoudig online uw afspraak door de "Maak afspraak" button te kiezen.

Klantenervaringen

3 reactie(s)

Vul hier u ervaring in

2016.04.15 Auteur Nicole
Floaters in mijn oog waren de reden om naar Aikya toe te gaan. Middels acupunctuur en Chinese kruiden, ja naalden in/bij mijn oog, ben ik van de floaters af. Stefaan is een rustige professional. Heel erg bedankt voor je hulp en vakmanschap!
2015.10.22 Auteur Evelien Rikkengaa
In mei kwam ik thuis te zitten met een burn-out . Een tennis arm /golfarm , pijnlijke nek en schouders . Van een vriendin kreeg ik het advies om zo spoedig mogelijk ( ik kon nauwelijks de trap in mijn huis omhoog komen ) naar Stefaan te gaan om iig mijn energielevel weer omhoog te krijgen . Dat is gelukt en hoe ! Ik kreeg van Stefaan accupuntuur en Tuina massages voor mijn nek en schouders . Een Moxa stick om mijn tennis/golfarm te behandelen .Binnen no time kon ik weer stukjes wandelen , later ook weer fietsen . En nu rij ik ook weer paard . Lichamelijk ben ik aardig op de goede weg , met grote dank aan Stefaan . Zijn kundigheid , rust en kennis hebben mij zeer goed geholpen .
2015.07.06 Auteur Dick Beumer
Blij met de acupunctuur
Voor drie jaar terug prostaat kanker ontdekt , na een operatie om te kijken in hoever de lymfeklieren waren aangetast. Heb ik2,5 jaar met pijn gelopen , na onderzoek bij de pijn poli een zenuw dood gelegd en nog geen verbetering . Na morfine en een tens apparaat nog steeds pijn.
Op advies van mij vrouw naar Aikya de praktijk voor de Chinese Geneeswijzen van Stefaan Luyckx gegaan.
Na een eerste gesprek een behandeling gehad en na de derde behandeling was de pijn haast niet meer te voelen, na de volgende behandeling was ik van de pijn af.
Nu alleen nog herhalingen als ik denk dat het nodig is , zodra ik iets voel maak ik een afspraak en ik voel mij prima.
Het voelt heel goed zonder pijn te leven, wat ze in het ziekenhuis niet voor elkaar kregen is wel bij Aikya gelukt. Ik ben super blij met de behandelingen het geeft veel rust om zonder pijn dingen te doen. Dank je wel Stefaan hiervoor je bent een bijzonder mens.
Dick Beumer